Skip to content

Personalet 

Om personalet

Vi er en ret stor personalegruppe som kender hinanden godt.

Lærergruppen er en blanding af fastansatte med stor erfaring og timelærere og eksterne undervisere som både kan være gennemgående på et semester, eller blot komme forbi for at give inspiration og “en anden vinkel”.

Køkkenfolkene kommer du til at se en del – vi hjælper jo til på en højskole.

Pedellerne sørger for at skolen virker, og de er også søde til at hjælpe med alt muligt andet. 

Kontoret er åbent og har den berømte “varme stol” hvor man kan få en sludder om altid. De plejer også at have bolcher…

Lærerne

Anders Heidelbach – ah@drh.dk
Bassist uddannet på RMC og mangeårig professionel musiker. Underviser på LIVE, improvisation, SDS (kropsrytmisk fag) teorifag mv. 

Daniel Nayberg – dn@drh.dk
Digital troldmand, producer og musiker.  Arbejder også på kulturinstitutionen INSP!
Underviser på LP og EM.

Hans J H – hjh@drh.dk
Er et begejstret forsøg på at være renaissance-menneske. Uddannet kemiingeniør med Kunstig Intelligens som speciale. Underviser i erkendelsefag, foto, video, music management mv.
[hjh.dk, flickr, 500px]

Janick Jensen – jj@drh.dk
Jannik er bassist og har siden 1992 virket som underviser på Den Rytmiske højskole i band-sammenspil, teori og mange andre fag. Derudover har han været aktiv musiker i mange forskellige bands inden for jazz, fusion, rock, pop og spillet med forskellige solister som Susi Hyldgaard, Søren Rieff, Majbritte Ulrikkeholm, Sanne Gravlund, David Sanborn, Chaka Khan og mange flere.

Jonas Dueholm – jd@drh.dk
Jonas er et 35-årigt musikalsk legebarn! Og så er han sangskriver, producer og trommeslager, med erfaring fra topniveau i Danmark og udlandet. Jonas underviser også i bevægelse. Han søger ofte en udforskende og legende tilgang, i undervisning og på scenen. [insta]

Lars Gjerlufsen – er også forstander,  se “kontoret”.

Lars Rønne – lr@drh.dk
Bassist og laptop-musiker. Kreativ sjæl som også har en byg-selv youtube kanal. Spiller med mange – f.eks Pede B, og underviser som hovedlærer på EM. 

Mads Brendes – mb@drh.dk
Mads er skolens åndfulde hippie. Med vid og skarpe beats sætter han rammen for musikalsk udvikling for sangskrivere og trommeslagere. Uddannet på RMC som trommeslager. Underviser i SP, 15 min, og kreativ dans med meget mere.

Niels Jørgensen – nj@drh.dk
Niels Jørgensen er forfatter til Bestseller bogen, Brugsklaver, Nyt, Nemt & Nørdet, fuldtidslærer, underviser i Sammenspil, Brugsklaver, Teori / Hørelære, Bæredygtighed, Samtalens NU og Korvoicings.
Læreruddannet, videreuddannelser i Supervision fra Kempler Instituttet samt i Permakulturdesign.

 

Lærerne…

Rene Damgaard Pedersen – rdp@drh.dk
René er guitarist, komponist og lærer’ Han har spillet i flere bands end han kan huske og i gjort det i flere år end han kan tælle til. Det er begejstringen for musik og mennesker der er drivkraften, både som menneske, musiker og lærer. René underviser bla. i Sammenspil, teori/hørelære, improvisation, Guitarworkshop, madlavning ..

Sascha Qvortrup – er også viceforstander, se “kontoret”.

Simon Jespersen
Simon er et passioneret åbent og alsidigt menneske der både elsker god gas og dybe samtaler. Han er sangskriver, producer og pianist, men også uddannet indenfor yoga, meditation og personlig udvikling.

Trille Palsgaard – tp@drh.dk
Professionel sanger gennem mange år, og er nærmest aldrig hjemme i weekenden. Trille er nysgerrig på hvordan musik og mennesker hænger sammen og arbejder f.eks med lydhealing. Derudover er hun sangcoach for mange professionelle – og højskoleelever.

Derudover vil du tit komme til se: Ane Bjørn (kunst), Lars Emil Foder (Lyrik) , Ebenezer Baidoo (HiLife) , Frederik Larsen (LP), Mads Kinnerup (LIVE mv), Rezwan Farmi (SP), Victor Dybbroe (LIVE), Anja Akselbo (LIVE mv), Erkan Cakmak (HipHop, URBAN) Anders Westfall (LIVE mv), Thomas Tang (LIVE mv), Frederik Vedersø (SP, LIVE mv), Mai Øvlisen (MM mv), Ulla Hempel (Sang), Michael Rebsdorf (LIVE og klaver), Rasmus Thindahn (LP), Søren Siig (LP).

Endelig vil der være en masse folk som kommer forbi for at give inspiration med lige netop det de kan. 

Kontoret – info@drh.dk

Hanne Jensen – hj@drh.dk
Regnskabsfører med mange års erfaring fra flere frie skoler. Der er styr på det med Hanne ved tasterne!

Mette Ricki Hansen – mrh@drh.dk
Mette er den du ringer til.  Hun smiler altid – og det kan høres. Uddannet på kontor, med mangesidig erfaring og er blandt meget andet fittness-instuktør.

Lars Gjerlufsen – lg@drh.dk – linked-in
Forstander på Den Rytmiske Højskole.
Læreruddannet, exam pæd i mediepædagogik, Master i ledelse af uddannelsesinstitutioner. 

Sascha Qvortrup – sq@drh.dk
Sascha er et begejstret væsen, der er optaget af samtalen, nærværet og bevægelse i og mellem mennesker. Hun uddannet antropolog og idéhistoriker og griber samtalerum og undervisning om kultur, menneskelige møder og meninger, sprogets betydning samt debatter om magtens og mulighedernes rytme.

Køkken

Jette Tuesen – Køkkenleder for Lilian Larsen, Luise Hall, Michael Mørkebjerg og Tina. 
Alle kan kontaktes på koekken@drh.dk

Pedeller 

Kim Pedersen – leder af pedelgruppen med Nicolai Larsen og Rolf Greve.
Alle kan kontaktes på kp@drh.dk

 OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Blandede billeder

Herunder et par billeder fra højskolen. Se meget mere på SoMe. 

insta/detrytmiskeliv poster eleverne ting fra deres dagligdag.
insta/denrytmiske poster skolen noget om skolelivet
facebook finder du historier, events, og billeder
flickr/denrytmiske finder du rigtig mange billeder