Andre fag – oversigt only-OLD

ANDRE FAG OG FOKUSPUNKTER

Færdighedsfag

For at støtte op om dit hovedfag, eller give noget kontrast, kan du vælge et færdighedsfag. Det er fag som kan give dig en skarpere faglig profil og give dig nogle værktøjer som du mangler.

VALGFAG til krop og hoved

Du skal vælge to valgfag – et til dit hoved, og et til din krop…

Begge fag vil udvikle dig sammen med andre udfra devisen om at vi skal udvikle både kroppen og hovedet ligemeget hvad vi ellers vil og drømmer om.

FÆLLESFAG

Også i det helt store fællesskab skal vi udvikle os. Vi skal spille sammen, synge sammen i kor, have debatter og oplæg – sammen.

 

 

FÆLLESFAG

Også i det helt store fællesskab skal vi udvikle os. Vi skal spille sammen, synge sammen i kor, have debatter og oplæg – sammen.

 

 

TURNE OG ANDRE SPECIALUGER

Dit semester vil være præget af en vekslen mellem “almindelige” uger med rimeligt fast skema, og specialuger, hvor vi sætter et fokus.

For eksempel: Vi tager alle sammen på turne. Ugerne op til er derfor præget af tur-fokus – vi skal være klar!
Når vi kommer hjem går man i studiet med de bedste numre – og laver LIVE-indspilninger af resten. 
I slutningen af semesteret har vi normalt nogle projekteruger, hvor du kan fokusere hårdt på dine egne projekter, og at få inspiration gennem selvvalgte workshops mv. 
Derudover har vi et par uger som har fokus på fælles oplevelser. Hvilke oplevelser ? – det snakker vi om.
 

Hvert semester er forskelligt

Nedenfor nogle eksempler på fag der kan blive udbudt, men der kan også komme andre, ligesom det ikke er alle fagene der er hvert semester.